Sjøkreps

Det er nå bra tilgang på nydelig SJØKREPS.
Nydelig å grille på utegrill eller i stekeovn.

Del krepsen i 2 på langs, ta vekk paven (magesekken, som du sannsynligvis også har delt. En lerretsaktig pose på størrelse med en ert.) kjøttsiden krydres med f.eks en av våre trøffelsauser i boks. Setten inn i 250 gr C varm ovn 6-8 min. tilsvarende på utegrill, gjerne under lokk men se an steketiden da utegriller kan ha veldig varierende varme. Må ikke stekes for mye.

Røye eller fjellørret fra Hardanger kan foliebakes også i grill eller stekeovn. Fyll fisken inni buken og litt rundt, m eks. fennikkel, aromasopp, vårløk og en real klatt smør og litt sitron. Serveres med dampet tysk hvit ASPARGES og nydelige nypoteter som vi har fått fra Danmark. Server med økologisk Rørosrømme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *