Catering

Unn deg det beste av det beste!

Tom`s skalldyrfat:

Ren skalldyrbuffet /skalldyrfat bestående av: ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, stor norsk kongekrabbe, marinerte kamskjell og scampi som er stekt. Hvis ønsket kan blåskjell/hjerteskjell til damping (smaker best varmt) gjort ferdig på i aluformer til ovn og komplett inkl. pynt og sauser/majones koster 450,-kr pr pers.

Om det er ønskelig å toppe dette med en 1/2 norsk/skotsk hummer pr pers vil det bli et tillegg på kr. 250,- pr kuvert. 2 pers pr hummer.


Tor`s sjømatfristelser:

Ferske reker, sjøkreps, norsk kongekrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, stekte marinerte scampi.

Om ønskelig kan noe av ovenfor nevnte byttes ut med mer klassisk , røkelaks med eggerøre og gravlaks m sennepsaus. 

Pris pr pers kr. 450,-

Maten som er tenkt servert varm, leveres i engangs aluformer for å sette rett inn i ovn eller på grill. så enkelt.


Marius foreslår:

  • Rakørret m rødløk, rømme,
  • Gravet reinsdyr
  • Røkelaks m eggerøre,
  • Gravlaks m sennepsaus
  • Varmrøkt krydderlaks,
  • Vår potetsalat,
  • Gravet hvalkjøtt m tyttebærrømme,
  • Kalkunbryst /kyllingbryst m waldorfsalat.
  • Marinerte scampi til ovnsteking.
  • Kr 420,- pr pers. Minimum 6 pers.
  • Eneste som trengs i tillegg er brød og selvsagt drikke. Vi kan sørge for brød fra naboen,(Baker Hansen) til 25,- pr pers og vårt alkoholfrie alternativ Ringi eplemost, f.eks av eplesorten James Grieve som er den tørreste. til 70,- pr flaske 70cl dette er noen forslag.

Vi hjelper dere med å skreddersy deres egen meny, så ring oss for å skape ditt perfekte måltid!

Nordaker sin rakfisk har vunnet beste rakfisk 14 ganger på rakfiskfestivalen siden den begynte i 1994

#Unndegdebesteråvarene

Ring oss og bestill på 22 46 50 16