Unn deg det beste av det beste!
Tom`s skalldyrfat:
Ren skalldyrbuffet /skalldyrfat bestående av: ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, stor norsk snøkrabbe, marinerte kamskjell og scampi som er stekt. Alt ferdig på pyntet fat med sauser og majones.
Pris 590,-kr pr pers.
Om det er ønskelig å toppe dette med en 1/2 norsk/skotsk hummer pr pers vil det bli et tillegg på kr. 350,- pr kuvert. 2 pers pr hummer.
Tor`s sjømatfristelser:
Ferske reker, sjøkreps, stor norsk snøkrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, stekte marinerte scampi.
Om
ønskelig kan noe av ovenfor nevnte byttes ut med mer klassisk , røkelaks med eggerøre
og gravlaks m sennepsaus.
Pris pr pers kr. 590,-
Maten som er tenkt servert varm, leveres i engangs aluformer for å sette rett inn i ovn eller på grill. så enkelt.
Marius foreslår:
- Rakørret m rødløk, rømme
- Gravet reinsdyr
- Røkelaks m eggerøre
- Gravlaks m sennepsaus
- Varmrøkt laks
- Vår potetsalat
- Gravet hvalkjøtt m tyttebærrømme,
- Marinerte scampi til ovnsteking.
- Kr 590,- pr pers. Minimum 6 pers.
- Eneste som trengs i tillegg er brød og selvsagt drikke. Vi har også baguetter og vårt alkoholfrie alternativ Ringi eplemost, f.eks av eplesorten James Grieve som er den tørreste. til 80,- pr flaske 70cl dette er noen forslag.
Vi hjelper dere med å skreddersy deres egen meny, så ring oss for å skape ditt perfekte måltid!
Ring oss og bestill på 22 46 50 16