På tide med noe vilt!

å har vi fått inn fersk elg indrefilet, ytrefilet og surret lårstek. reinsdyr indre og ytrefilet, samt surret reinsdyr lårstek. Dette er noe av det møreste og mest smakfulle kjøttet som er å få tak i. Råvarene er høstet fra naturens overskudd og krydret av naturens egne urter for den eksotiske smaken av norsk ren natur.

Finnes det noe mer naturvennlig og økologisk?.

Magert, sunt, smakfullt, norsk og lett å lage. 
Husk vår hjemmelagde viltfond som basis for saus. Mandelpoteter og sellerirot til rotmos, rørte tyttebær og rosenkål. Klassisk tillaget og nydelig.
Dessert: 
vår hjemmelagde sjokoladefondant (frossen) som stekes i ovn på 180 gr. i ca 10 min. når den har stivnet rundt og begynner å heve seg i midten er den ferdig.  Pyntes med blåbær evt litt vaniljeis/krem.
Lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *