Tom`s skalldyrmeny:
Ren skalldyrbuffet /skalldyrfat bestående av: ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, stor norsk kongekrabbe, kamskjell stekt, scampi til å ovnsvarme ev. kaldtmarinert og blåskjell/hjerteskjell til damping (smaker best varmt) gjort ferdig på i aluformer til ovn og komplett inkl pynt og sauser/majones koster 425,-kr pr pers.
Om det er ønskelig å toppe dette med en 1/2 norsk/skotsk hummer pr pers vil det bli et tillegg på kr. 220,- pr kuvert. 2 pers pr hummer.

Tor`s sjømatfristelser:
Ferske reker, sjøkreps, norsk kongekrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, marinerte scampi for ovnsbaking.
Om ønskelig kan noe av ovenfor nevnte byttes ut med mer klassisk , røkelaks med eggerøre og gravlaks m sennepsaus. .
Pris pr pers kr. 425,-
Maten som er tenkt servert varm, leveres i engangs aluformer for å sette rett inn i ovn eller på grill. så enkelt.

Marius foreslår:
- rakørret m rødløk, rømme,
- gravet reinsdyr
- røkelaks m eggerøre,
- gravlaks m sennepsaus
- varmrøkt krydderlaks,
- vår potetsalat,
- gravet hvalkjøtt m tyttebærrømme,
- kalkunbryst /kyllingbryst m waldorfsalat.
- marinerte scampi til ovnsteking.
- kr 420,- pr pers. Minimum 6 pers.
- eneste som trengs i tillegg er brød og selvsagt drikke. Vi kan sørge for brød fra naboen,(Baker Hansen) til 25,- pr pers og vårt alkoholfrie alternativ Ringi eplemost, f.eks av eplesorten James Grieve som er den tørreste. til 70,- pr flaske 70cl dette er noen forslag, vi hjelper dere med å skreddersy deres egen meny. Velkommen til en hyggelig Handel
- Ring oss og bestill på 22 46 50 16
