Catering

Tom`s skalldyrmeny:

Ren skalldyrbuffet /skalldyrfat bestående av: ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, stor norsk kongekrabbe, kamskjell stekt, scampi til å ovnsvarme ev. kaldtmarinert og blåskjell/hjerteskjell til damping (smaker best varmt) gjort ferdig på i aluformer til ovn og komplett inkl pynt og sauser/majones koster 395,-kr pr pers.

Om det er ønskelig å toppe dette med en 1/2 norsk/skotsk hummer pr pers vil det bli et tillegg på kr. 195,- pr kuvert. 2 pers pr hummer.

 

IMG_20160305_151028

Tor`s sjømatfristelser:

Ferske reker, sjøkreps, norsk kongekrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, marinerte scampi for ovnsbaking.

Om ønskelig kan noe av ovenfor nevnte byttes ut med mer klassisk , røkelaks med eggerøre og gravlaks m sennepsaus. .

Pris pr pers kr. 395,-

Maten som er tenkt servert varm, leveres i engangs aluformer for å sette rett inn i ovn eller på grill. så enkelt.

Ferske reker, sjøkreps, norsk kongekrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, marinerte scampi for ovnsbaking.
Ferske reker, sjøkreps, norsk kongekrabbe, bakt gravlaks m vår potetsalat m vinagraitte og sennepsaus, sashimifat m laks, kamskjell, hval og sjøgress-salat, marinerte scampi for ovnsbaking.

Marius foreslår:

  • rakørret m rødløk, rømme,
  • gravet reinsdyr
  • røkelaks m eggerøre,
  • gravlaks m sennepsaus
  • varmrøkt krydderlaks,
  • vår potetsalat,
  • gravet hvalkjøtt m tyttebærrømme,
  • kalkunbryst /kyllingbryst m waldorfsalat.
  • marinerte scampi til ovnsteking.
  • kr 380,- pr pers.
  • eneste som trengs i tillegg er brød og selvsagt drikke. Vi kan sørge for brød fra naboen,(Baker Hansen) til 25,- pr pers og vårt alkoholfrie alternativ Ringi eplemost, f.eks av eplesorten James Grieve som er den tørreste. til 66,- pr flaske 70cl dette er noen forslag, vi hjelper dere med å skreddersy deres egen meny. Velkommen til en hyggelig Handel

 

#Unndegdebesteråvarene

  1. Ring oss og bestill på 22 46 50 16
Noraker har vunnet 14 ganger for beste rakfisk på rakfiskfestivalen siden den begynte i 1994.
Noraker har vunnet 14 ganger for beste rakfisk på rakfiskfestivalen siden den begynte i 1994.