Aktuelt

GJETT VEKTEN!

Av admin | 10. juni 2017

Alt du trenger å gjøre er å gjette vekten på vill-laksen, følg oss på facebook og tagge en venn du vil spise en laksemiddag med! De som tipper nærmest får villaks til to personer 🏆🐟 Vinner annonseres førstkommende onsdag klokken 10:00!

Delikate dager for luksusbutikkene

Av admin | 8. desember 2016

Delikate dager for luksusbutikkene Pris gjør at stadig flere nordmenn handler i lavprisbutikker. Men spesialforretningene er storfornøyde med sine kunder og sier at unge kunder handler stadig mer. I forrige uke meldte Ica Norge at bare 35 prosent av Norges befolkning setter kvalitet og utvalg over pris. Men selv om flere og flere løper til …

OSLOS ELDSTE FISKEELSKERE

Av admin | 8. desember 2016

    I Schultz gate rundt svingen for Bogstadveien ligger Oslos eldste fiskeforretning, Georg A. Nilsen. Ingenting gleder oss mer enn å høre at den sjarmerende butikken som ble etablert i 1901, drives av samme familie den dag i dag. Men de har en høne å plukke med sin egen bransje! Tom Nilsen, 4. generasjon …

De kaller ham «Fiske-Nilsen»

Av admin | 8. desember 2016

Hver morgen klokken halv syv møter fiskehandler Tom Nilsen eller kompanjong Tor Skancke frem på Fiskehallen i Oslo for egenhendig å plukke ut den fineste fisken til kundene sine. Nilsen er fjerde generasjon fiskehandler, og setter sin ære i å levere det beste som er å få. Mens mange andre fiskebutikker legges ned, holder Nilsen …

TID FOR KRABBELAG

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Krabbe er både sunt og utrolig godt Nykokt krabbe fra Fosen Skalldyr- Norges utvilsomt beste mener nå vi! Levende krabbe bør kokes så raskt som mulig og det er noe de kan på Fosen.Der blir de også gjennomlyst for å sjekke at det er mat inni og ikke bare vann. Krabbesesongen er fra ca midten …

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Sommer smaker ekstra bra med alt av skalldyr, ferske reker, sjøkreps, hummer, kongekrabbe krabbeskjell, blåskjell, østers.  Det høres helt riktig ut å kose seg med hvitvin til. Ferske reker er vanskelig å få nok av i disse dager, og prisene vil nok ventelig stige og kanskje komme opp på «svenskenivå», om været blir bra. Det har vært veldig bra med nydelig …

Sjøkreps

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Det er nå bra tilgang på nydelig SJØKREPS. Nydelig å grille på utegrill eller i stekeovn. Del krepsen i 2 på langs, ta vekk paven (magesekken, som du sannsynligvis også har delt. En lerretsaktig pose på størrelse med en ert.) kjøttsiden krydres med f.eks en av våre trøffelsauser i boks. Setten inn i 250 gr …

Verdens beste ASPARGES

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Sesongpremiere på verdens beste ASPARGES. Hvit tysk aspargis dampes noen minutter i kjele med sitron og litt sukker i vannet, og eventuelt grille de noen minuttet etterpå, for å få en stekehinne på- la den være ”al`dente” , litt sprø inni. Gjerne med Sandefjordsmør til- la fløte koke inn til ½ mengde, ta vekk fra …

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Nå er de ferske rekene på sitt aller beste. Vinter-reker er størst, saftigst og fulle av deilig ytter-rogn så nå burde man fråtse. etter at rekene er ferdig med gytingen, ca midt i mars, dør alle rognrekene ut og etterfølges av en neste generasjon reker som er små. kan være mørke i hodet og bløte i skallet pga …

TORSKELOIN

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

TORSKELOIN (ryggfilet), kun det tykkeste saftigste og beste kjøttet på torsken, helt beinfri, og ikke det tynne kjøttet fra buk eller hale. Oppskrift: Dryss rikelig med salt på fileten og la den ligge m salt på ca 20-25 minutter. Skyll av alt saltet. Smør inn kjøttsiden m vår hjemmelagde basilikumpesto og legg den i en …

Siste innlegg

Utrolig fin #tunfisk og #økolaks i dag! Vi har også marinerte #scampi hvis du ønsker en rask og enkel middag. Server den for eksempel i en salat, med pasta, couscous eller i risotto 🦐 Scampien er selvfølgelig av den bærekraftige typen.
Vi har også fersk tørket pasta rett fra italia! #tuna #yellowfin #yellowfintuna #økologisklaks #norwegiansalmon #salmon
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi har laget deilig #viltgryte man kan varme seg på i vinterkulda 🙂 laget på vår hjemmelagde #viltkraft med #reinsdyr og #elgkjøtt #stensaasenreinsdyrslakteri #stensaas #unndegdebesteråvarene ... See MoreSee Less

View on Facebook

I dag er det en fin dag til å kose seg inne med god mat 😄 ❄️☃️ #torsketunger #torskekjaker #torskemølje #torskerogn #torskeskiver #skalldyr #scampi #shrimp #reker #sjøkreps #langoustine #blåskjell #moules #UnnDegDeBesteRåvarene ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mye god fisk i disken i dag!!!🐟🐟 ... See MoreSee Less

View on Facebook

På lørdag som var, er det en av våre små trofaste som la igjen den ene votten sin. Vi tar vare på den til du kommer innom igjen:) ... See MoreSee Less

View on Facebook

GJETT VEKTEN!

Av admin | 10. juni 2017

Delikate dager for luksusbutikkene

Av admin | 8. desember 2016

OSLOS ELDSTE FISKEELSKERE

Av admin | 8. desember 2016

De kaller ham «Fiske-Nilsen»

Av admin | 8. desember 2016

TID FOR KRABBELAG

Av admin | 7. desember 2016

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016

Sjøkreps

Av admin | 7. desember 2016

Verdens beste ASPARGES

Av admin | 7. desember 2016

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016

TORSKELOIN

Av admin | 7. desember 2016

Vi gratulerer Noraker

Av admin | 7. desember 2016

Lutefisk – løft måltidet til nye høyder!

Av admin | 7. desember 2016

Hummersesongen er i full gang

Av admin | 7. desember 2016

Ferskt reinsdyrkjøtt

Av admin | 7. desember 2016

Krabbe er både sunt og utrolig godt.

Av admin | 7. desember 2016

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016

Råbillig og sunn mat

Av admin | 7. desember 2016

Fulle av mat

Av admin | 7. desember 2016

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016

Nå er Torsken på sitt beste!

Av admin | 7. desember 2016

Sild til jul

Av admin | 7. desember 2016

Lutefisk – løft måltidet til nye høyder!

Av admin | 7. desember 2016

Rakfiskfestivalen – Vinner av folkejuryen 2011

Av admin | 7. desember 2016

Bacalao Nilsen

Av admin | 7. desember 2016

På tide med noe vilt!

Av admin | 7. desember 2016

Hummersesongen er i gang

Av admin | 7. desember 2016

Håbrann – Havets kalv

Av admin | 7. desember 2016

Skitt-Jakt

Av admin | 7. desember 2016

Ukens anbefaling – Laksesuppe

Av admin | 7. desember 2016

Hummer naturell

Av admin | 7. desember 2016