Aktuelt

GJETT VEKTEN!

Av admin | 10. juni 2017

Alt du trenger å gjøre er å gjette vekten på vill-laksen, følg oss på facebook og tagge en venn du vil spise en laksemiddag med! De som tipper nærmest får villaks til to personer 🏆🐟 Vinner annonseres førstkommende onsdag klokken 10:00!

Delikate dager for luksusbutikkene

Av admin | 8. desember 2016

Delikate dager for luksusbutikkene Pris gjør at stadig flere nordmenn handler i lavprisbutikker. Men spesialforretningene er storfornøyde med sine kunder og sier at unge kunder handler stadig mer. I forrige uke meldte Ica Norge at bare 35 prosent av Norges befolkning setter kvalitet og utvalg over pris. Men selv om flere og flere løper til …

OSLOS ELDSTE FISKEELSKERE

Av admin | 8. desember 2016

    I Schultz gate rundt svingen for Bogstadveien ligger Oslos eldste fiskeforretning, Georg A. Nilsen. Ingenting gleder oss mer enn å høre at den sjarmerende butikken som ble etablert i 1901, drives av samme familie den dag i dag. Men de har en høne å plukke med sin egen bransje! Tom Nilsen, 4. generasjon …

De kaller ham «Fiske-Nilsen»

Av admin | 8. desember 2016

Hver morgen klokken halv syv møter fiskehandler Tom Nilsen eller kompanjong Tor Skancke frem på Fiskehallen i Oslo for egenhendig å plukke ut den fineste fisken til kundene sine. Nilsen er fjerde generasjon fiskehandler, og setter sin ære i å levere det beste som er å få. Mens mange andre fiskebutikker legges ned, holder Nilsen …

TID FOR KRABBELAG

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Krabbe er både sunt og utrolig godt Nykokt krabbe fra Fosen Skalldyr- Norges utvilsomt beste mener nå vi! Levende krabbe bør kokes så raskt som mulig og det er noe de kan på Fosen.Der blir de også gjennomlyst for å sjekke at det er mat inni og ikke bare vann. Krabbesesongen er fra ca midten …

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Sommer smaker ekstra bra med alt av skalldyr, ferske reker, sjøkreps, hummer, kongekrabbe krabbeskjell, blåskjell, østers.  Det høres helt riktig ut å kose seg med hvitvin til. Ferske reker er vanskelig å få nok av i disse dager, og prisene vil nok ventelig stige og kanskje komme opp på «svenskenivå», om været blir bra. Det har vært veldig bra med nydelig …

Sjøkreps

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Det er nå bra tilgang på nydelig SJØKREPS. Nydelig å grille på utegrill eller i stekeovn. Del krepsen i 2 på langs, ta vekk paven (magesekken, som du sannsynligvis også har delt. En lerretsaktig pose på størrelse med en ert.) kjøttsiden krydres med f.eks en av våre trøffelsauser i boks. Setten inn i 250 gr …

Verdens beste ASPARGES

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Sesongpremiere på verdens beste ASPARGES. Hvit tysk aspargis dampes noen minutter i kjele med sitron og litt sukker i vannet, og eventuelt grille de noen minuttet etterpå, for å få en stekehinne på- la den være ”al`dente” , litt sprø inni. Gjerne med Sandefjordsmør til- la fløte koke inn til ½ mengde, ta vekk fra …

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

Nå er de ferske rekene på sitt aller beste. Vinter-reker er størst, saftigst og fulle av deilig ytter-rogn så nå burde man fråtse. etter at rekene er ferdig med gytingen, ca midt i mars, dør alle rognrekene ut og etterfølges av en neste generasjon reker som er små. kan være mørke i hodet og bløte i skallet pga …

TORSKELOIN

Av admin | 7. desember 2016 | 0 kommentarer

TORSKELOIN (ryggfilet), kun det tykkeste saftigste og beste kjøttet på torsken, helt beinfri, og ikke det tynne kjøttet fra buk eller hale. Oppskrift: Dryss rikelig med salt på fileten og la den ligge m salt på ca 20-25 minutter. Skyll av alt saltet. Smør inn kjøttsiden m vår hjemmelagde basilikumpesto og legg den i en …

Siste innlegg

Ikke glem at vi holder åpent i hele sommer! 😁 Velkommen!

#UnnDegDeBesteRåvarene #bogstadveien #GeorgANilsen #grille #VILLAKS #tunfisk#breiflabb#hummer #fisk #skalldyr @fiskcentralen @laksogvilt
... See MoreSee Less

View on Facebook

Mye godt i disken i dag! Fersk sild, hvitløksmarinerte tigerreker, urtemarinert hvalbiff, store krabbeklør/skjell fra Fosen, og mye mer! Velkommen til oss! 🦀🐳🐠

#UnnDegDeBesteRåvarene #GeorgANilsen #bogstadveien #fisk #skalldyr #sild #hvalkjøtt #hval #godtpågrillen @fiskcentralen @laksogvilt
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi har åpent i hele sommer! 🦐🐳🍓 Åpningstider man-fre er 9-17 som vanlig, men lørdager stenger vi en time tidligere, 9-15.
I dag har vi flotte Lyngen-reker, store sjøkreps, søte jordbær, tilbud på piggvarfilet, og masse mer! 😄
Velkommen!
#UnnDegDeBesteRåvarene #GeorgANilsen #bogstadveien #piggvar #reker #sjøkreps #jordbær #godtpågrillen #grille @laksogvilt @fiskcentralen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi er klare for St.Hans! Er du? 😀 Ring gjerne og bestill 😄🦐🐠🐟🦀🦈🐋 #UnnDegDeBesteRåvarene #GeorgANilsen #bogstadveien #røkelaks #gravlaks #laksepate #skalldyrsmousse #rakfiskmousse #røktmakrell #bøkling #skagensalat #laksetartar ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi har mye godt til grillen! 🐟🐠🦐🐙🐳 #VILLAKS #hvalkjøtt #hval #makrell #kveite #grønnsaker #grill #sunt #fisk #fish #piggvar #GeorgANilsen #unndegdebesteråvarene #bogstadveien @fiskcentralen @laksogvilt
Velkommen! 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

GJETT VEKTEN!

Av admin | 10. juni 2017

Delikate dager for luksusbutikkene

Av admin | 8. desember 2016

OSLOS ELDSTE FISKEELSKERE

Av admin | 8. desember 2016

De kaller ham «Fiske-Nilsen»

Av admin | 8. desember 2016

TID FOR KRABBELAG

Av admin | 7. desember 2016

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016

Sjøkreps

Av admin | 7. desember 2016

Verdens beste ASPARGES

Av admin | 7. desember 2016

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016

TORSKELOIN

Av admin | 7. desember 2016

Vi gratulerer Noraker

Av admin | 7. desember 2016

Lutefisk – løft måltidet til nye høyder!

Av admin | 7. desember 2016

Hummersesongen er i full gang

Av admin | 7. desember 2016

Ferskt reinsdyrkjøtt

Av admin | 7. desember 2016

Krabbe er både sunt og utrolig godt.

Av admin | 7. desember 2016

Nyt sommeren

Av admin | 7. desember 2016

Råbillig og sunn mat

Av admin | 7. desember 2016

Fulle av mat

Av admin | 7. desember 2016

Nå er rekene på sitt beste

Av admin | 7. desember 2016

Nå er Torsken på sitt beste!

Av admin | 7. desember 2016

Sild til jul

Av admin | 7. desember 2016

Lutefisk – løft måltidet til nye høyder!

Av admin | 7. desember 2016

Rakfiskfestivalen – Vinner av folkejuryen 2011

Av admin | 7. desember 2016

Bacalao Nilsen

Av admin | 7. desember 2016

På tide med noe vilt!

Av admin | 7. desember 2016

Hummersesongen er i gang

Av admin | 7. desember 2016

Håbrann – Havets kalv

Av admin | 7. desember 2016

Skitt-Jakt

Av admin | 7. desember 2016

Ukens anbefaling – Laksesuppe

Av admin | 7. desember 2016

Hummer naturell

Av admin | 7. desember 2016